26.12.2010. / 14:57

Autor: Hina

Dva puta u jednom danu pijan vozio kontrasmjerom na autocestama

Prava je sreća što nije bilo i većih posljedica jer je automobil kojim je upravljao jureći kontra smjerom došao u kontakt s dva vozila, navodi policija

Vozač s područja Vukovarsko srijemske županije jučer je dva puta, pod utjecajem alkohola, vozio autocestama u suprotnom smjeru, no prvi put ga je policija zaustavila na vrijeme, a drugi put je izazvao prometnu nesreću, u kojoj je sam ozlijeđen, na sreću samo lakše.

Jučer rano ujutro, u 4,50 sati 38-godišnjak je vozio "ford fiestu" pulskih registarskih oznaka u suprotnoM smjeru autocestom A1, prema Splitu. Policija ga je zaustavila, izmjerila 2,01 promila alkohola u krvi, uzela mu vozačku dozvolu na 8 dana i pustila ga u 14 sati iz postaje, a s autoceste njegovu ford fiestu uklonio je HAK, rekla je Hini glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tamara Grčić.

No, sinoć je 38-godišnjak, u ford fiesti pulske registracije, vozeći u suprotnom smjeru i na auto cesti Zagreb Lipovac, između Okučana i Dragalića, s 1,96 promila alkohola u krvi, izazvao prometnu nesreću, u kojoj je sam lakše ozlijeđen, izvijestila je danas brodsko- posavska policija, potvrdivši da se radi o istom vozaču.

Prava je sreća što nije bilo i većih posljedica jer je automobil kojim je upravljao jureći kontra smjerom došao u kontakt s dva vozila, navodi policija.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/12/08

csiki, 26.12.10. 18:52

Treba mu vratiti i treci put kola i valjda ce uspeti da izvrsi samoubistvo.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 26.12.10. 20:56

Samo 8 dana oduzeti mu dozvolu zbog alkohola.Kako,zasto,zbog cega,samo toliko?Koji razlog, jer taj kreten sigurno nema milijune.


registracija
14/11/07

laufer, 26.12.10. 23:22

Bajna država.
Ovakvu budalu treba zatvoriti i baciti ključ - taj čovjek je smrtna opasnost za sve ljude - i mora ga se maknuti sa ulice.
Ili će se čekati dok nekoga ne ubije.
A to je samo pitanje vremena.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika