29.12.2010. / 13:11

Autor: Martina Čizmić, Nacional.hr

Video - Milanović: 'Volim kad me na Božić podsjete oni koji su ga počeli slaviti 1990.'

Milanović je govor zaključio čestitanjem Nove godine, na što su mu iz HDZ-a odgovorili kako je trebao čestitati i Božić

U ime Kluba zastupnika SDP-a pred govornicu je danas izašao i Zoran Milanović koji je svojim nastupom dobro nasmijao zastupnike u Saboru. Prokomentirao je kako HDZ-ovi zastupnici trebaju uzeti putne troškove jer im je ovo posao i oni im po Zakonu pripadaju.

"Ako smatrate da je ovo ništa, nemojte uzimati putne troškove. Ali ovo je vaš posao i oni vam prema zakonu pripadaju", rekao je Milanović.

"Ovo je posao koji je za nas počeo prije tri mjeseca. Za nas je ovo djelomična rekonstrukcija HDZ-a. Zato nećemo govoriti o pojedincima. Premijerka kaže svježa krv - ajde da vidimo", rekao je Milanović na kraju.

Milanović je govor zaključio čestitanjem Nove godine, na što su mu iz HDZ-a odgovorili kako je trebao čestitati i Božić. "Naravno i Sretan Božić. Volim kada me na to podsjete oni koji su ga počeli slaviti 1990. godine", rekao je Milanović.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 29.12.10. 15:52

i u pravu je čovjek. Svi bivši komuniati nekom govore o Božiću. Bjeloglava srpska kokoš se krstila u našoj crkvi tek 1995. kako bi mogla dobiti stan od onih drugih srba. Jadno i jadno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika