29.12.2010. / 16:30

Autor: Hina

Putinova poruka zimskim službama: 'Prestanite stenjati i radite!'

Sud u Moskvi u utorak je naredio istragu o velikom kaosu koji je zadnjih dana vladao u dvjema glavnim moskovskim zračnim lukama. Zbog jake snježne mećave tisuće putnika bilo je zarobljeno u zračnim lukama, a zbog ledene kiše otkazane su ili su kasnile stotine letova

Vladimir PutinVladimir PutinRuski premijer Vladimir Putin u srijedu je kritizirao loš rad službi za funkcioniranje zračnih luka koje su se suočile s velikim snježnim oborinama i ledenim kišama te od njih zatražio da "prestanu stenjati i počnu raditi", javlja francuska novinska agencija France presse.

"Trebalo je da odgovorne osobe od samog početka budu na licu mjesta, umjesto da su prije vremena počeli slaviti Novu godinu", izjavio je Putin na sjednici vlade.

"Stanje je teško, sve ne ovisi o nama, ali treba prestati stenjati, svi moraju raditi", nastavio je.

"Čitava mjesta ostala su bez struje, tisuće ljudi zarobljeno je u zračnim lukama", kazao je.

Ruski premijer je također zabranio odgovornim dužnosnicima da odu na godišnji odmor.

"Nema godišnjih odmora sve do nove odredbe. Svi moraju biti na svojim radnim mjestima", zaprijetio je.

Sud u Moskvi u utorak je naredio istragu o velikom kaosu koji je zadnjih dana vladao u dvjema glavnim moskovskim zračnim lukama. Zbog jake snježne mećave tisuće putnika bilo je zarobljeno u zračnim lukama, a zbog ledene kiše otkazane su ili su kasnile stotine letova.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika