31.12.2010. / 16:21

Autor: Totalsport

Woods ponovo zaradio najviše

Od spomenute zarade samo je 2.29 milijuna dolara Woods inkasirao od samih turnira

Tiger WoodsTiger WoodsAmerički golfer Tiger Woods, koji je u četvrtak proslavio 35. rođendan, ponovo je okončao kalendarsku godinu na samom vrhu liste golfera s najvećom zaradom...

Ugledni golferski mjesečnik Golf Digest piše da je Woods okončao godinu sa zaradom od 74.2 milijuna američkih dolara, što je čak za 48 milijuna manje nego li je zaradio godinu ranije, ali opet i više nego dovoljno da zadrži primat usprkos seks-skandalu, gubitku sponzora i forme, kao i razvodu braka.

Od spomenute zarade samo je 2.29 milijuna dolara Woods inkasirao od samih turnira, što i nije tako čudno budući je u 2010. godini ostao bez turnirske pobjede i pritom je prepustio svoj broj 1 Englezu Leeju Westwoodu.

Iza Woodsa su se prema zaradi poredali njegovi sunarodnjaci Phil Mickelson (40.18 milijuna) i Arnold Palmer (36), te Australac Greg Norman (30). Zanimljivo je da je najbolji golfer svijeta Lee Westwood u godini na izmaku završio tek na devetom mjestu prema zaradi s 14.73 milijuna dolara prihoda.

Vezane vijesti

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nakon godinu i pol dana pauze u pripremi projekta, krajem ožujka u Dubrovniku je obnovljena procedura razvoja golfa kao budućega dodatnog turističkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika