04.01.2011. / 11:48

Autor: Andrea Belin

Početak romanse? Sandra Bullock i Ryan Reynolds zajedno dočekali Novu godinu

Neimenovani izvor koji je Novu godinu također dočekao u kafiću Besse, kazao je kako su se glumci zabavljali u društvu nekolicine prijatelja, međutim navodno se cijelo vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga

Ryan Reynolds i Sandra BullockRyan Reynolds i Sandra BullockNakon što su oboje napustili svoje dugogodišnje ljubavi, glumci Sandra Bullock i Ryan Reynols često provode vrijeme zajedno.

Kako prenosi Daily Mail, na partyju u kafiću Sandre Bullock u Teksasu, zajedno su dočekali i Novu godinu.

Neimenovani izvor koji je Novu godinu također dočekao u kafiću Besse, kazao je kako su se glumci zabavljali u društvu nekolicine prijatelja, međutim navodno se cijelo vrijeme nisu odvajali jedno od drugoga.

Izvori bliski pak tvrde da ih ne veže ništa više od prijateljstva. Je li uistinu tako ili je na pomolu nova romansa s nestrpljenjem iščekujemo doznati.
Podsjetimo, Ryan Reynolds je još uvijek u braku sa Scarlett Johansson, međutim supružnici su nekoliko dana prije Badnjaka podnijeli zahtjev za razvod.

Sandra Bullock se od Jesseja Jamesa rastala krajem lipnja u Teksasu nakon pet godina braka. Rastali su se zbog Jamesovih izleta izvan bračne postelje. Za suprugov preljub, Sandra Bullock je saznala kada je o tome progovorila manekenka Michelle McGee.

Vezane vijesti

Kanye ljubi Kim

Kanye ljubi Kim

Ako se može vjerovati američkim medijima, novi par na svjetskoj showbusiness sceni su starleta Kim Kardashian i reper Kanye West. Iako je 31-godišnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika