05.01.2011. / 14:06

Autor: Hina

Kathy Bates u novoj televizijskoj ulozi: U 'Harry's Law' glumi mrzovoljnu odvjetnicu

Glumica je izjavila da joj je uloga Harriet, izvorno Harryja, odvjetnice koju otpuštaju iz odvjetničkog ureda u dobi od šezdeset godina, jako bliska zbog sličnosti nje i njenog lika

Kathy Bates Kathy Bates Oscarovka Kathy Bates u novoj televizijskoj drami "Harry's Law" glumi mrzovoljnu odvjetnicu čija je uloga originalno napisana za muškarca.

Bates je izjavila da joj je uloga Harriet, izvorno Harryja, odvjetnice koju otpuštaju iz odvjetničkog ureda u dobi od šezdeset godina, jako bliska zbog sličnosti nje i njenog lika.

"Uloga mi savršeno pristaje i jedva sam dočekala snimanje," izjavila je Bates (62) pred premijeru novog serijala koji je osmislio David E. Kelley, tvorac poznatog serijala "Ally McBeal".

"Ona je jako jaka, no ekcentrična i ljupka, i u isto vrijeme jako joj je teško iskazivati ljubav", rekao je Kelley.

"U privatnom životu, jednako sam mrzovoljna kao i Harriet i djelim s njom jednako razočaranje", kazala je Bates o sličnostima s Harriet za strani tisak.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika