06.01.2011. / 09:01

Autor: Hina

Canterburyjski nadbiskup vjenčat će princa Williama i Kate Middleton

Ostale pojedinosti o kraljevskom vjenčanju otkrivaju da će se Kate Middleton na prijam u Westministersku opatiju dovesti automobilom od zgrade parlamenta do Buckinghamske palače

Princ William i Kate MiddletonPrinc William i Kate MiddletonCanterburyjski nadbiskup Rowan Williams, duhovni vođa Anglikanske crkve, vjenčat će britanskog princa Williama i njegovu zaručnicu Kate Middleton u travnju ove godine, objavio je u srijedu prinčev ured.

Ostale pojedinosti o kraljevskom vjenčanju otkrivaju da će se Kate Middleton na prijam u Westministersku opatiju dovesti automobilom od zgrade parlamenta do Buckinghamske palače.

William, sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane, te nasljednik trona, objavio je zaruke sa svojom dugogodišnjom djevojkom Kate u studenom 2010. nakon gotovo desetljeća udvaranja.

Već su objavili da će se vjenčati 29. travnja u tisuću godina staroj Westministerskoj opatiji, gdje je bio održan pogreb princeze Diane.

Po najavi, ceremonija vjenčanja trebala bi početi u 11 sati.

Nakon vjenačnja par će se kočijom provozati Londonom kao što su to učinili Charles i Diana trideset godina prije njih.

Kraljica Elizabeta par će primiti u Buckinghamskoj palači i za njih prirediti prijam, a Williamov otac princ Charles organizirat će privatnu večeru te nakon toga bal za "novopečeni bračni par, njihove bliske prijatelje i obitelj".

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika