10.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Ekskluzivni intervju s Vanjom Mamić: 'Razvod je bio dobra odluka'

Bivša supruga sportskog direktora Dinama Zorana Mamića prvi je put javno progovorila o pojedinostima svog razvoda i otkrila kako uživa u samačkom životu, ali kako bi jednoga dana ipak voljela pronaći novu ljubav

Vanja MamićVanja MamićProšlo je gotovo godinu dana od kada je Extra prva objavila da se, nakon sedamnaest godina braka, supružnici Zoran i Vanja Mamić rastaju. Svako malo u medije bi izašla neka nova priča o navodnim ljubavnim avanturama Zorana Mamića, no Vanja Mamić o svom braku za medije nije govorila. Upravo je Extri dala prvi intervju u kojem je iskreno progovorila o svom braku i životu nakon razvoda.

EXTRA: Puno se pisalo o vašoj rastavi međutim nepoznato je jeste li sad već i službeno razvedeni?

- Jesam. Sretno sam razvedena u studenom. Pokušala sam, najviše zbog djece, braku dati drugu šansu, ali kad sam vidjela da ni radi njih to nema svrhe okrenula sam drugu stranicu u svom životu.

EXTRA: Kako ste danas? Djelujete sretno.

- Mislim da sam donijela dobru odluku i stvarno sam sretna i zadovoljna. Ja sam po prirodi jako odlučna i energična i za sve što radim znam zašto radim i s kojom namjerom. Tako je bilo i sad.

EXTRA: Jeste li promijenili prezime?

-Nisam, ali samo zato što mi se djeca prezivaju Mamić pa bi mi bilo nelagodno da negdje moram objašnjavati zašto mi djeca imaju jedno, a ja drugo prezime. Odlučila sam da ću do njihove punoljetnosti zadržati ovo prezime, ako u moj život netko ne uđe zbog čega bih to bila spremna učiniti ranije.

EXTRA: Kako su vaša kći Nina i sin Bruno reagirali na odluku da se razvedete?

-Djeca su shvatila i vidjela što se dešava i svi skupa smo bili nesretni u toj situaciji. Ja sam se trudila, što radim i danas, puno pričati s njima, tako da im je bilo jasno zbog čega se rastajemo i zbog čega više ne možemo živjeti zajedno.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 10.01.11. 10:05

"Ja sam po prirodi jako odlučna i energična i za sve što radim znam zašto radim i s kojom namjerom."

Naravno svaka kurvica zna kaj dela i s kojom namjerom.
Jedini problem more biti možebitno - želudac.

Naime s onim majmunolikim lopovom je trebalo živeti, ali lova je lova i sve ima svoju cijenu, a to ova "dama" bjelodano dobro zna.


registracija
30/9/09

davor12345, 10.01.11. 12:00

Amen


registracija
9/1/11

Milioner, 10.01.11. 21:23

Bolje Dobar Razvod, Nego NIKAKAV Brak ... Svako nek zivi kako misli da je za njega bolje ... svako je krojac svoje sudbine ..... Nece se ona izgubiti .....

.... Prilika koju NE smijete Propustiti .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! ... Rad od Kuce preko Interneta ... Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise .... Siguran i Dugorocan Posao .... SIGURNA Isplata 100% .... Pogledajte Dokaze - http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ .... Email: pnovako.genscher@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika