10.01.2011. / 11:00

Autor: Hina

Spasitelj Bandić: Grad Zagreb sutra plaća dio troškova za Arenu

"Ovo je zadnji put da ih vadimo", poručio je Bandić dodavši kako se odlučio za takvo rješenje da bi spasio ugled Hrvatske i Zagreba

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izvjestio je da će se danas utvrditi visina duga za održavanje zagrebačke Arene, koji će, kako je rekao, na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi, po pola sutra platiti Grad Zagreb i Zagrebački holding.

Na taj način bi se deblokirala Arena i omogućilo održavanje već najavljenih hokejaških utakmica u okviru regionalne hokejaške EBEL lige koje bi se trebale održati u Areni krajem siječnja.

Gradonačelnik Bandić smatra kako je za nastali problem odgovoran Holding koji nije odradio svoj dio posla i izabrao upravitelja Arene Zagreba.

"Ovo je zadnji put da ih vadimo", poručio je Bandić dodavši kako se odlučio za takvo rješenje da bi spasio ugled Hrvatske i Zagreba.

Po podacima iz Medveščaka, za četiri hokejaške utakmice s klubovima iz Austrije i Slovenije, a čije je održavanje zbog "slučaja Arene Zagreb" došlo u pitanje, već je prodano oko 40.000 ulaznica od ukupno šezdesetak tisuća koliko ih je pušteno u prodaju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika