11.01.2011. / 11:39

Autor: Hina

Shakira zbog Piquea prekinula sa sinom bivšeg argentinskog predsjednika?

Po pisanju dnevnika El Paisa koji je u ponedjeljak objavio vijest o raskidu Shakire (33) i Antonia de la Rue, sina bivšeg argentinskog predsjednika, njihovi bi problemi mogli biti povezani s glasinama o "Shakirinoj vezi s nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom

ShakiraShakiraKolumbijska pjevačica Shakira i njezin dečko Antonio de la Rua, s kojim je u vezi već 11 godina, "privremeno" raskidaju na sentimentalnom planu, ali ne i na poslovnom, objavila je pjevačica na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Ljubavnu vezu oni su prekinuli još u kolovozu prošle godine, ali su to dosad držali u tajnosti. "Na poslovnom planu ćemo i dalje surađivati", rekli su u poruci objavljenoj na web-stranici Shakira.com, koju su oboje potpisali.

De la Rua brine o njezinoj karijeri i poslovnim interesima.

Po pisanju dnevnika El Paisa koji je u ponedjeljak objavio vijest o raskidu Shakire (33) i Antonia de la Rue, sina bivšeg argentinskog predsjednika, njihovi bi problemi mogli biti povezani s glasinama o "Shakirinoj vezi s nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom", što je Shakira demantirala.

El Pais piše da se Pique pojavljuje na videosnimci pjesme "Waka Waka", himne Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. u Južnoafričkoj Republici, koju pjevačica izvodi s južnoafričkom skupinom Freslyground.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika