12.01.2011. / 14:11

Autor: Nacional.hr

Par dobio blagoslov: Milan Popović Severinu upoznao s roditeljima?

Prije putovanja na Cipar par je jedan dan proveo u Beogradu kod Popovićevih roditelja koji su navodno oduševljeni njegovom novom odabranicom

SeverinaSeverinaNakon što je Severina svog novog dečka, Milana Popovića upoznala sa svojom majkom Anom, isto je učinio i srpski poduzetnik.

Kako piše srpski Alo, prije putovanja na Cipar par je jedan dan proveo u Beogradu kod Popovićevih roditelja koji su navodno oduševljeni njegovom novom odabranicom.

'Bili su na ručku kod gospodina i gospođe Popović i oni su se oduševili Severinom', kazao je neimenovani izvor blizak paru i dodao kako su im roditelji trenutno najpopularnijeg poduzetnika u Srbiji dali blagoslov.

Podsjetimo, mediji su se svojedobno raspisali kako je pjevačica novog dečka upoznala s majkom Anom. Bilo je to navodno samo dva dana nakon Nove godine, koju je novopečeni par proveo u crnogorskoj Budvi.

Šuškalo se već i o njihovom vjenčanju. Prema nekim navodima par se planira vjenčati već ovu jesen.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 12.01.11. 15:56

Gospodja Ana treba jedno skropilo od inoxa, jer obicno nece izdurati za toliko blagoslova. Francuzi kazu: To je "prica o straznjici, ili o "dupetu", kako kazu u njenoj novoj obitelji. U mom selu vele: "kurvanjska posla". A u Vas?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika