14.01.2011. / 19:31

Autor: Martina Čizmić

Težak početak: Hrvatska nakon puno muke svladala Rumunjsku 27-21

"Vjerovao sam u naše dečke i kad su gubili s 4-5 razlike", rekao je nakon utakmice izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža

Ivano Balić (Reuters)Ivano Balić (Reuters)Hrvatska je upisala prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Švedskoj. Pobijedila je Rumunjsku rezultatom 27-21. No, krajnji rezultat ne otkriva koliko su se hrvatski reprezentativci mučili s Rumunjima.

Naime, od samog početka Rumunjska je postavila ritam koji su naši jedva stizali. Dovoljno je reći da su hrvatski reprezentativci do prvog vodstva došli tek u 35. minuti susreta.

Tijekom cijelog prvog poluvremena naši su rukometaši "lovili" rumunjsku prednost. I kad bi se približili na jedan pogodak razlike, Rumunji bi napravili seriju i ponovno se odvojili. Na poluvrijeme se otišlo s dva pogotka prednosti za Rumunjsku.

U drugom poluvremenu hrvatski su reprezentativci posložili svoje redove i krenuli u lov na vodstvo. Nakon što su preuzeli vodstvo više ga nisu ispuštali.

"Vjerovao sam u naše dečke i kad su gubili s 4-5 razlike", rekao je nakon utakmice izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika