22.01.2011. / 09:12

Autor: Hina

Kriška svadbene torte Diane i Charlesa prodana za 380 novozelandskih dolara

Krišku je na dražbu dala Katrina Greenslade koja tvrdi da se u obitelji nalazi 30 godina. Dobio ju je njezin otac, narednik u novozelandskoj vojsci, kada su dijelovi ogromne svadbene torte poslani novozelandskim snagama

Princeza DianaPrinceza DianaSmežurana kriška torte s vjenčanja princeze Diane i princa Charlesa 1981. godine prodana je na novozelandskoj internetskoj dražbi za 380 novozelandskih dolara (1585 kuna).

Krišku je na dražbu dala Katrina Greenslade koja tvrdi da se u obitelji nalazi 30 godina. Dobio ju je njezin otac, narednik u novozelandskoj vojsci, kada su dijelovi ogromne svadbene torte poslani novozelandskim snagama.

"Često smo je pokazivali prijateljima i znancima i ta je kriška 'ispričala' mnoge priče. Sada sam je odlučila prodati, ne zbog novca, nego baš zbog te priče i nadam se da će naći svoje mjesto u knjizi najzanimljivijih predmeta na internetskim aukcijama", rekla je Greenslade.

Dražba je izvršena na specijaliziranoj internetskoj aukcijskoj stranici, Trade Me, a krišku je kupio izvjesni Paul. Tijekom natjecanja stranica je imala 40 tisuća posjeta.

Vezane vijesti

Munch i Cezanne, zvijezde proljetnih dražbi u New Yorku

Munch i Cezanne, zvijezde proljetnih dražbi u New Yorku

Verzija Munchova "Krika" i Cezanneova studija "Kartaša" bit će zvijezde proljetnih dražbi djela moderne umjetnosti i impresionista u New Yorku gdje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika