25.01.2011. / 10:33

Autor: Hina

Christina Aguilera pjeva himnu na Super Bowlu

U finalu 45. izdanja Super Bowla, najprestižnije utakmice u američkom nogometu i najvećeg sportskog događaja u SAD-u, igrat će Green Bay Packers i Pittsburgh Steelers na stadionu u Arlingtonu

Christina Aguilera Christina Aguilera Američka pop pjevačica Christina Aguilera pjevat će američku himnu na početku ovogodišnjeg Super Bowla 6. veljače, objavili su u ponedjeljak televizija Fox i NFL.

"Pjevam himnu od sedme godine i moram reći da je njezino izvođenje na Super Bowlu ostvarenje sna. Stvarno sam uzbuđena što ću biti dio tog događaja", izjavila je peterostruka dobitnica Grammyja.

Na poluvremenu utakmice nastupit će grupa The Black Eyed Peas.

U finalu 45. izdanja Super Bowla, najprestižnije utakmice u američkom nogometu i najvećeg sportskog događaja u SAD-u, igrat će Green Bay Packers i Pittsburgh Steelers na stadionu u Arlingtonu.

Američku himnu na Super Bowlu izvodili su, među ostalima, Aretha Franklin, Beyonce, Mariah Carey, Cher, Diana Ross, te po dvaput Billy Joel i Aaron Neville. Na poluvremenu utakmice samo u posljednjem desetljeću nastupali su The Who, Bruce Springsteen, Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, Sting i U2.

Vezane vijesti

Super bowl: Triler u Indianapolisu pripao Giantsima

Super bowl: Triler u Indianapolisu pripao Giantsima

Finale prvenstva u američkom nogometu, Super bowl opravdao je titulu vrhunca sezone. Pred gotovo 70 tisuća ljudi na stadionu Lucas Oil u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika