27.01.2011. / 10:19

Autor: Hina

Ukradeno tijelo Berlusconijevog prijatelja Mikea Bongiorna

Bongiorno, koji je umro u rujnu 200. u 85. godini, pokopan je u Aroni, pokraj Milana. Jedan posjetitelj groblja vidio je da mu je grob oskvrnut i ispražnjen i o tome je izvijestio policiju

Mike Bongiorno Mike Bongiorno Tijelo Mikea Bongiorna, legendarnog talijanskog televizijskog voditelja i bliskog prijatelja premijera Silvija Berlusconija, ukradeno je iz groba, objavili su talijanski mediji u srijedu.

Bongiorno, koji je umro u rujnu 200. u 85. godini, pokopan je u Aroni, pokraj Milana. Jedan posjetitelj groblja vidio je da mu je grob oskvrnut i ispražnjen i o tome je izvijestio policiju. Talijanski mediji pišu da dosad nije stigao zahtjev za otkupninom.

Bongiorno, najpopularniji talijanski televizijski voditelj od početka njezina emitiranja 50-ih godina, pomogao je Berlusconiju da pokrene komercijalnu televiziju 70-ih godina prošlog stoljeća.

Ovo nije prvi put da se tijelo neke slavne osobe krade iz groba u Italiji. Godine 2001. ukraden je leš poznatog bankara Enrica Cuccije i zatražena je otkupnina. Pljačkaši groba su otkriveni i uhićeni.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika