01.02.2011. / 11:53

Autor: Nacional.hr

Brzo i učinkovito: Kako se riješiti celulita za manje od mjesec dana

Ukoliko imate problema s celulitom, a tretmani u kozmetičkim salonima su vam preskupi, neželjene narančine kore možete se riješiti i kod kuće...

Većina žena još uvijek vjeruje kako je genetika jedini krivac neželjene narančine kore, međutim više od pedeset posto celulita javlja se uslijed nezdravog načina života.
No, uz pojačanu fizičku aktivnost ovog problema možete se riješiti vrlo brzo, naravno uz pojačanu fizičku aktivnost!

Trčanje, brzo hodanje i plivanje najučinkovitije su vježbe za rješavanje celulita jer ovih nekoliko vrsta fizičke aktivnosti ostavljaju trag na problematičnim zonama i izdužuju figuru.

Ukoliko nemate previše slobodnog vremena, vježbajte kod kuće. Trideset minuta dnevno biti će sasvim dovoljno za najkritičnije dijelove, noge i stražnjicu. Kratki čučnjevi s blago raširenim nogama također daju odlične rezultate.

Vježbe
1. Lezite na trbuh, zetegnite noge i pripazite da su vam leđa uspravna. Naizmjence podižite lijevu i desnu nogu. Pripazite da svaku podignete najmanje osam puta.

2. Stanite uz zidi spuštajte se u sjedeći položaj. U toj pozi ostanite najmanje 20 sekundi.

Prehrana
Da biste se riješili neželjene narančine kore, posebnu pažnju morate obratiti na prehranu. Za početak smanjite porcije, pojačajte unos obične vode. Slatkiše potpuno izbacite prehrane, a suzdržavajte se i hrane iz restorana brze prehrane.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 01.02.11. 21:41

Svaka teretana mora imati širok spektar sprava za oblikovanje mišičja, kao i dovoljno mjesta za njihovo korištenje. Što ako vam kažemo da 200-tinjak vježbi koje zahtjevaju 1m2 prostora čeka na vas? http://www.gricni.com/teretana-u-garsonijeri


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika