08.02.2011. / 15:36

Autor: Nacional.hr

Želite smršaviti? Za početak očistite kuću!

Ukoliko već duže vrijeme razmišljate kako ukloniti masne naslage, međutim niste ljubitelj/ica teretane, imamo idealno rješenje za vas

Nakon zimskih mjeseci većina ljudi počinje intezivno razmišljati na koji način se u kratkom razdoblju riješiti masnih naslaga. Neki se najviše pouzdaju u teretane dok drugi još uvijek vjeruju rigoroznim dijetama koje u većini slučajeva narušavaju zdravlje.

Ukoliko već duže vrijeme razmišljate kako ukloniti masne naslage, međutim niste ljubitelj/ica teretane, a teško se suzdržavate od omiljenih namirnica imamo idealno rješenje za vas!

Naime, u samo sat vremena čišćenja stana ili kuće riješiti ćete se 238 kalorija, pokazalo je istraživanje koje je provela tvrtka Vileda. Kako biste se ovih kalorija riješili u teretani, dvostruko više vremena trebali biste provesti primjerice vozeći bicikl.

Što je još važnije, čišćenje prostora u kojem živite je za razliku od odlaska u teretanu, potpuno besplatno.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 09.02.11. 22:15

Vrijeme obilja je za nama i rijetki su oni kojima se nije ''zalijepila'' koja kila viška. Kako ljeto nezaustavljivo napreduje prema nama, vrijeme je za radikalne poteze vraćanja tijela u formu. Za krv i suze možda, ali za znoj će vam ovi znojnici sigurno dobro doći.
http://www.gricni.com/post-blagdanski-znojnici


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika