09.02.2011. / 08:34

Autor: Hina

Michelle se pohvalila: Barack Obama je prestao pušiti

Dodala je da se njezin suprug dugo borio s prestankom pušenja, a dodatnu je snagu našao kada su ga i kćeri zamolile da prestane

Barack ObamaBarack ObamaAmerički predsjednik Barack Obama gotovo godinu dana nije zapalio cigaretu i može se reći da je konačno prestao pušiti, objavila je skupini novinara američka prva dama Michelle Obama.

"Jako sam ponosna na njega. Nisam ga tjerala, nisam ga gnjavila.. kada netko radi ispravnu stvar, ne petljate se u to", rekla je Michelle. Dodala je da se njezin suprug dugo borio s prestankom pušenja, a dodatnu je snagu našao kada su ga i kćeri zamolile da prestane.

Glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs u prosincu je izjavio da Obama napreduje u borbi s prestankom pušenja i da koristi nikotinske žvakaće gume. Tada je rekao da predsjednika nije vidio s cigaretom najmanje devet mjeseci.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 09.02.11. 22:18

Prestati s pušenjem za neke je ludost, za druge nedosanjani san, a treći se čudom čude kako netko može biti tako neodgovoran prema svome tijelu.
http://www.gricni.com/zasto-a-zasto-ne


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika