17.02.2011. / 11:17

Autor: Hina

Crvene brigade opet u akciji: Silvio Berlusconi primio metak

Na letku je bila peterokraka zvijezda, znak Crvenih brigada, organizacije koja je sedamdesetih izvršila niz ubojstava i otmica, a potpisana je skupina koja sebe naziva "Crvene brigade - ćelija Galesi za stvaranje protuimperijalističke borbene fronte"

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiList blizak talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju u srijedu je izvijestio da je primio omotnicu u kojoj je bio metak i letak sa znakom ljevičarske gerilske skupine iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

List Il Giornale, koji je u vlasništvu Berlusconijevog brata, na svojim je internet stranicama naveo da se u letku premijer naziva "gubitnikom" a kritizira i istaknuti član oporbene Demokratske stranke Massimo d'Alema.

Na letku je bila peterokraka zvijezda, znak Crvenih brigada, organizacije koja je sedamdesetih izvršila niz ubojstava i otmica, a potpisana je skupina koja sebe naziva "Crvene brigade - ćelija Galesi za stvaranje protuimperijalističke borbene fronte".

List je naveo da milanska policija ispituje sadržaj pisma.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 17.02.11. 12:57

i aldo moro im je bio žrtva


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 17.02.11. 17:09

Gdje je primio metak?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika