18.02.2011. / 09:04

Autor: Nacional.hr

Osmi put otac: Rod Stewart (66) dobio sina

Penny Lancasteri Rod Stewart roditelji su i petogodišnjeg sina Alastaira Wallacea, a maleni Aiden je popularnom glazbeniku osmo dijete

Rod Stewart; foto: WikipediaRod Stewart; foto: Wikipedia66-godišnji britanski rock i pop pjevač Rod Stewart u srijedu je po osmi put postao otac. Naime, njegova supruga, Penny Lancaster je rodila dječaka kojemu će ponosni roditelji nadjenuti ime Aiden.

'Porod je prošao u najboljem redu i majka i beba se odlično osjećaju', kazao je glasnogovornik para.

Inače, Penny Lancasteri Rod Stewart roditelji su i petogodišnjeg sina Alastaira Wallacea, a maleni Aiden je popularnom glazbeniku osmo dijete.

1999. godine popularni glazbenik je obolio od raka štitnjače, te je u lipnju 2000. operiran. Operacija je zaprijetila uništiti njegov slavni hrapavi glas, ali je Stewart i onako nakon postoperativne terapije morao napustiti pjevanje po koncertima, danas je angažiran u zakladi „City Of Hope Foundation", koja se bavi podrškom u istraživanju raka.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika