22.02.2011. / 14:30

Autor: Hina

Niste pozvani na kraljevsko vjenčanje? Zaposlite se u Palači!

Kraljica Elizabeta na svojim je internetskim stranicama (www.royal.gov.uk) oglasila da traži dvije osobe: pomoćnika u kafeteriji i pomoćnika u praonici posuđa. Godišnja plaća za navedena radna mjesta je 14.000 funti

Princ William i Kate MiddletonPrinc William i Kate MiddletonAko niste među 1.900 sretnika pozvanih na vjenčanje princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton, ne brinite se - imate priliku da gostima skuhate kavu ili nakon svega operete posuđe.

Kraljica Elizabeta na svojim je internetskim stranicama (www.royal.gov.uk) oglasila da traži dvije osobe: pomoćnika u kafeteriji i pomoćnika u praonici posuđa. Godišnja plaća za navedena radna mjesta je 14.000 funti, a mjesto obavljanja posla u kraljičinoj je rezidenciji u Buckinghamskoj palači u Londonu. Budući zaposlenici po potrebi će obavljati isti posao i kod drugih članova kraljevske obitelji.

Osoba koja bude odabrana za brigu o čistom posuđu morat će voditi računa o "čistoći osoblja restorana i praonice posuđa", a zaposlenik u kafeteriji nadzirat će osobe koje biraju i postavljaju odgovarajuće servise i pribor za čaj i kavu.

Ako ne uspijete dobiti nijedan od tih dvaju poslova, evo još jedne ponude - kraljica, za godišnju plaću od 75.000 funta traži osobu koja će osmišljavati kraljevska putovanja, vodeći pritom računa o budžetu i zaštiti okoliša.

Vezane vijesti

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina je u UN-u službeno podnijela tužbu zbog britanske "militarizacije" u južnom Atlantiku, a glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je obje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika