18.03.2011. / 14:20

Autor: Nacional.hr

'Dr. Phil me upozorio na invaziju': Uhićen jer je napušen bježao od izvanzemaljaca

Nakon uhićenja, Blanscet je rekao policiji da je od njih bježao jer mu je Dr. Phil rekao da je u tijeku izvanzemaljska invazija na Ameriku pa je mislio da su plava svjjetla policijskih vozila zapravo vanzemaljska letjelica koja ga slijedi

Odmetnik je policiji izjavio da mu izvanzemaljci kroz utičnice i žice ulaze u kućuOdmetnik je policiji izjavio da mu izvanzemaljci kroz utičnice i žice ulaze u kućuMladić iz Sjeverne Karoline, SAD, uhićen nakon prebrze vožnja i bježanja od policije izjavio je da je bježao jer mu je poznati terapeut iz Oprah Showa dr. Phil rekao da vanzemaljci napadaju SAD, prenosi connectamarillo.com.

Richard Donald Blanscet, 21- godišnjak divljao je po cesti i skoro se zabio u kola hitne pomoći, nakon čega je za njim započela policijska potjera. Nakon što je nekoliko puta slupao auto, potjera je završila kad vozilo više nije bilo u voznom stanju. Nakon uhićenja, Blanscet je rekao policiji da je od njih bježao jer mu je Dr. Phil rekao da je u tijeku izvanzemaljska invazija na Ameriku pa je mislio da su plava svjetla policijskih vozila zapravo vanzemaljska letjelica koja ga slijedi.

Pomahnitali vozač je policiji rekao da ga je NLO počeo slijediti nakon što je izašao iz kuće i da je zato morao pobjeći. Rekao je i da mu izvanzemaljci kroz utičnice i žice ulaze u kuću. No, prije nego što mu se obratio Dr.Phil i prije nego li je započela potjera "sa izvanzemaljcima", Blanscet je priznao da je pušio marihuanu, za što je policija i pronašla dokaze u njegovoj kući.

Vezane vijesti

Početak kraja rata protiv marihuane?

Početak kraja rata protiv marihuane?

Suradnik u neprofitnoj ustanovi Independent Institute Anthony Gregory piše za Huffington Post o apsurdnom američkom ratu protiv lakih droga koji se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika