23.03.2011. / 14:53

Autor: Nacional.hr

Big Brother: Šibenčanka Marijana prevarila supruga?

Stanari Big Brother kuće, Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević, na sinoćnjem su se tulumu u BB kući potpomognuti alkoholom malo opustili te su se cijlu večer ljubili i grlili, a ljubavnu igru nastavili su u spavaćoj sobi

Scena iz Big Brothera (Foto: RTL)Scena iz Big Brothera (Foto: RTL)Big Brother stanarima je sinoć priredio tulum povodom Draženovog rođendana. Uz velike količine alkohola stanari su se prilično opustili te su cijelu večer plesali i pjevali, no neki su se ipak opustili malo previše. Naime, Marijana i Nemeš, između kojih je vidljiva kemija od samog početka Big Brothera, odvojili su se od ostalih stanara te se grlili i nježno gledali.

Malo kasnije Marijana je po kući tražila Nemeša koji je otišao spavati. U jednom trenutku, Marijana je ušla u spavaću sobu i probudila ga poljupcem u usta. Ipak, uskoro je otišla iz sobe ali se ubrzo vratila i ponovno ga poljubila te su se počeli maziti. Spočitala mu je da se on miče od nje kad god netko uđe u sobu na što joj je Nemeš pojasnio da se miče najviše zbog nje jer on nema nikoga koga bi povrijedio u vanjskom svijetu. U tom trenutku u sobu je ušla Bojana koja inače spava pokraj Nemeša i Marijane, ali njima to nije smetalo pa su nastavili ljubavnu igru ispod pokrivača.

To nije bio prvi put da su se Marijana i Nemeš, pravim imenom Nikola Nemešević, opustili pred kamerama. Prošlog petka prisno su plesali te šaputali jedno drugome na uho. Tada je reagirao i suprug Marijane Čvrljak, pomorac Ivan Čvrljak. ”Kao prvo, ne gledam Big Brother, ali poneki isječak sam pogledao, kao i taj famozni ples. Dakle, prije svega, mi ne znamo po kakvim se scenarijima i prema kakvim uputama stanari moraju ponašati. Pa to je šou i treba im skandal da bi bilo gledanosti! Da su dosadni, sigurno forum ne bi pročitalo 50 tisuća, nego pet tisuća ljudi”, tada je prokomentirao suprugin ples Ivan Čvrljak. ”Marijanu poznajem u dušu i znam da neće ništa napraviti. Razgovarali smo prije njezina odlaska. Ona je čvrsta, inteligentna i bistra osoba i baš je takvu volim”, kazao je šibenski pomorac, koji će još dva tjedna boraviti u Škotskoj, nakon čega se vraća doma u Šibenik gdje se u potpunosti planira posvetiti njihovoj dvogodišnjoj kćerki.

Zanimljivo će biti čuti njegov komentar na Marijaninino sinoćnje ponašanje.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
20/12/10

Ponedeljak, 23.03.11. 22:18

samo umobolni to prate


registracija
25/12/09

trta333, 24.03.11. 08:34

Šta se vi bunite i brinete za njenu,kada se ne brine njen muž.Pa valjda on zna s kim ima posla.A i nije joj od sapuna i neće je potrošiti.Ovim je "učvsrtila" pozicije i sigurno će duže ostati u kući,a time i zaraditi više novaca.Ovo njeno" talasanje" će biti interesantno još dan-dva i onda ujeo vuk magare.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika