27.03.2011. / 20:33

Autor: Totalsport

Balotelli bacao pikado-strelice oko mladih Cityjevih nogometaša

- Situaciju ćemo riješiti interno - oglasio se klupski glasnogovornik.

Nepodopštinama talijanskog napadača Manchester Cityja kraj se očito ne nazire. Mario Balotelli ponovno je osvanuo u engleskom medijskom prostoru i ponovno ne na račun svog nogometa.

U klubu su odlučili organizirati sastanak sa samo jednom temom, ponašanjem tamnoputog Talijana koji se ponovno ogriješio o klupski pravilnik svojom glupošću. Najnoviji u njegovom nizu ekscesa dogodio se u nedjelju ujutro iz, kako je sam objasnio, "dosade", a radi se o tome da je s prozora na prvome katu zgrade trening-centra svoje momčadi bacao pikado-strelice prema Cityjevom nogometnom pomlatku.

Balotelli pritom nikoga nije pogodio i u klubu su spremni njegovu glupost shvatiti baš tako, kao glupost, a ne kao ozbiljnu povredu pravila. Unatoč tome, čelništvu kluba dosta je njegovih ispada izvan i na travnjaku stoga je i dogovoren sastanak na kojem će se razgovarati o njemu.

- Situaciju ćemo riješiti interno - oglasio se klupski glasnogovornik.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika