29.03.2011. / 11:15

Autor: Totalsport

Službeno: Adriano u Corinthiansu

Isti izvor piše da se Adriano za klub ugovorno vezao do srpnja 2012. godine te da se njegov debi za novu momčad očekuje u svibnju kada započinje brazilsko nogometno prvenstvo

Adriano Leite Ribeiro Adriano Leite Ribeiro Problematični brazilski napadač Adriano novo je pojačanje Corinthiansa, potvrdio je nogometni klub iz Sao Paula na svojim službenim internetskim stranicama.

Isti izvor piše da se Adriano za klub ugovorno vezao do srpnja 2012. godine te da se njegov debi za novu momčad očekuje u svibnju kada započinje brazilsko nogometno prvenstvo. Prava nastupa u Paulista prvenstvu (prvenstvo savezne države Sao Paulo) nema.

- Srce me dovelo u Corinthians, a želja mi je osvojiti srca navijača ovoga kluba - slatkorječiv je bio napadač koji je prokockao šansu u Romi na sličan način na koji se rastao i od milanskog Intera – stvarajući probleme. Njegov novi klub, tvrdi, takvo što od njega neće dobiti.

- Neću propuštati treninge i neću kasniti. Odgovaram za ono što činim, sklopio sam pakt sa samim sobom. Nadam se da će me navijači prigrliti - dodao je.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika