30.03.2011. / 11:57

Autor: Hina

Peta sezona Momaka s Madisona tek za godinu dana

AMC je u utorak potvrdio da je naručio petu sezonu Lionsgateu, tvrtki koja producira seriju, ali je najavio kašnjenje u snimanju "zbog pregovora u tijeku koji nisu vezani uz podjelu uloga"

Foto: arhivaFoto: arhivaPeta sezona "Momaka s Madisona", američke serije o svijetu reklame šezdesetih godina u New Yorku, neće se emitirati prije ožujka 2012., priopćila je u utorak tv postaja AMC.

Objava AMC-a koji emitira seriju svakog ljeta unazad četiri godine izazvala je desetke reakcija na internetu obožavatelja razočaranih što se sljedećeg ljeta neće družiti s Donom Draperom, glavnim junakom kojeg utjelovljuje glumac Jon Hamm.

AMC je u utorak potvrdio da je naručio petu sezonu Lionsgateu, tvrtki koja producira seriju, ali je najavio kašnjenje u snimanju "zbog pregovora u tijeku koji nisu vezani uz podjelu uloga".

AMC ima problema s Mattom Weinerom (45), autorom, redateljem i izvršnim producentom serije, prema specijaliziranim medijima. Weiner je navodno odbio zahtjev AMC-a da skrati svaku epizodu kako bi se umetale reklame te ukine dvije uloge kako bi se smanjili troškovi.

U intervjuu New York Timesu, Matt Weiner izjavio je da s takvim promjenama "Momci s Madisona" više ne bi bila ista serija. "Ne vidim zašto bi se tako uspješna serija odjednom trebala mijenjati", kazao je on.

"Jedino želim nastaviti raditi kako želim i s glumcima koje želim", dodao je on.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika