31.03.2011. / 15:18

Autor: Miroslav Sušnik

Premijerni nastup Pat O'Briena sa Slayerom upravo u Zagrebu

Sjajan gitarist benda "Cannibal Corpse" biti će član Slayera sve do završetka europske turneje

Sjajan gitarist benda "Cannibal Corpse", Pat O'Brien zamijeniti će Garya Holta na mjestu gitariste i biti će član Slayera sve do završetka europske turneje 14. travnja u Nizozemskoj .

Gary Holt, inače član benda "Exodus", bio je "gost " gitarist te je trebao zamjenjivati Jeffa Hannemana sve dok se on u potpunosti ne oporavi od ozbiljne bakterijske infekcije koju je dobio od ugriza pauka.

Obzirom da se Gary pridružio vlastitom bendu"Exodus" radi nastupa u Čileu, u postavu Slayera došao je vrhunski gitarist Pat O' Brien koji će svoj premijerni nastup sa bendom imati upravo u Zagrebu.

Jeff Hanneman, gitarist i jedan od osnivača grupe Slayer odlično se osjeća, a tim doktora koji se o njemu brine zadivljen je brzinom njegovog oporavka. Nakon operacije na desnoj ruci Jeff redovito provodi fizikalnu terapiju, te već polako svira na svojoj gitari.

Za metal spektakl godine vrata Arene se otvaraju u 19.30h, a za zagrijavanje atmosfere zaduženi su miljenici zagrebačke publike Malehookers koji započinju nastup u 20.15h.

Nakon njih sa žestokim nastupom oduševiti će Vas prvo Megadeth, a kasnije Slayer.

Ovim putem organizator moli sve posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere, lance, lasere i slične rekvizite jer će im isti biti trajno oduzeti na ulazu. Mobiteli su, naravno, dopušteni. Posjetiteljima se također preporuča da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja, a upravo radi fotoaparata i kamera. Ovo nije posebna restrikcija već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve troškove ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta.

Vezane vijesti

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se protresti Zagreb

Zagreb, 6. lipnja 2012. - Veliki trojac metala, grupe koje objedinjuju povijest, sadašnjost i budućnost, Slayer, Mastodon i Gojira spremaju se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika