06.04.2011. / 10:03

Autor: Hina

Glasnogovornica: Madonna i njezine humanitarke nisu pod istragom FBI-a

Neki mediji su objavili da međunarodnu obrazovnu instituciju "Success for Kids" iza koje stoji Madonna istražuju agenti FBI-a u Los Angelesu zbog navodnih nepravilnosti i sumnjivih aktivnosti

Madonina glasnogovornica izjavila je u utorak da ni slavna pop zvijezda ni dobrotvorni projekt koji podupire u Malaviju nisu pod istragom američkog Federalnog istražnog ureda (FBI).

Neki mediji su objavili da međunarodnu obrazovnu instituciju "Success for Kids" iza koje stoji Madonna istražuju agenti FBI-a u Los Angelesu zbog navodnih nepravilnosti i sumnjivih aktivnosti.

Ta je informacija uslijedila nakon prošlomjesečnih napisa da je druga humanitarna organizacija koju Madonna podržava "Raising Malawi" radi lošeg upravljanja odbacila plan o gradnji škole za siromašne djevojčice, nakon čega je uprava smijenjena.

"Posljednjih su se dana o Madonninom čovjekoljublju na internetu pojavile sulude i potpuno lažne glasine koje šire blogovi i tabloidi", priopćila je Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg.

"Ni Madonna niti Raising Malawi nisu pod istragom FBI-a ni američke porezne uprave (IRS). Tužno je da ljudi o Madonni i njezinim humanitarnim organizacijama govore stvari koje nisu istinite", stoji u izjavi.

Rosenberg je dodala da pjevačica ostaje posvećena humanitarnom radu kako bi pomogla djeci Malavija.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika