11.04.2011. / 12:52

Autor: Totalsport

Dino Drpić debitirao za AEK

Trener Manolo Jimenez, bivši strateg Atletico Madrida, uveo ga je u igru u 78. minuti umjesto Costasa Manolasa, strijelca prvog gola za goste

Bivši stoper Dinama, Dino Drpić Bivši stoper Dinama, Dino Drpić U pretposljednjem kolu grčkoga nogometnog prvenstva debitantski je nastup za momčad atenskog AEK-a ostvario bivši stoper Dinama i (jednom) hrvatske nogometne reprezentacije Dino Drpić.

Nogometaši AEK-a pobijedili su na gostovanju Larissu 3-2, a 29-godišnji je hrvatski srednji branič u igru ušao prvi put otkako je sredinom veljače potpisao za atenski klub. Trener Manolo Jimenez, bivši strateg Atletico Madrida, uveo ga je u igru u 78. minuti umjesto Costasa Manolasa, strijelca prvog gola za goste.

Ovom su pobjedom nogometaši AEK-a i teoretski osigurali nastup u skupini doigravanja, kroz koju će četiri momčadi od drugoga do petog mjesta iznjedriti drugoga grčkog predstavnika u Ligi prvaka.

Naslov je već ranije osigurao Olympiacos.

Grčka Superliga, 29. kolo:

Larissa - AEK 2-3

Panathinaikos - Asteras 1-0

Atromitos - Olympiacos 3-1

Iraklis - PAK 0-0

Redoslijed: 1. Olympiacos 70, 2. Panathinaikos 60, 3. AEK 49, PAOK 45, 5. Olympiakos Volos 44, 6. Aris 42...

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika