30.04.2011. / 13:27

Autor: Hina , Nacional.hr

Osijek išaran grafitima HDZ=SDP

Na mjestu događaja zatečeni su 26-godišnjak i 21-godišnjak iz Osijeka, a nedaleko od mjesta događaja još dvojica mladića s osječkoga područja

Autor:
Marko Mrkonjić/PIXSELLAutor: Marko Mrkonjić/PIXSELLSlužbenici osječko-baranjske Policijske uprave (PU) podnijet će kaznene prijave protiv dvojice mladića iz Osijeka, koji su na 37 lokacija u grad ispisali grafite HDZ=SDP, izvijestila je danas ta policijska uprava.

Osječka policija je jutros u ranim jutarnjim satima uočila na trideset i sedam lokacija u središtu Osijeka grafite HDZ=SDP ispisane auto-lakom. Na mjestu događaja zatečeni su 26-godišnjak i 21-godišnjak iz Osijeka, a nedaleko od mjesta događaja još dvojica mladića s osječkoga područja.

Autor:
Marko Mrkonjić/PIXSELLAutor: Marko Mrkonjić/PIXSELL

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđena je osnovana sumnja da su 26-godišnjak i 21-godišnjak iz Osijeka počinili kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, zbog čega će protiv njih policija podnijeti kaznene prijave, a nastavit će se kriminalističko istraživanje.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 30.04.11. 14:29

Kampanja je počela.
Ratni zločinac Glavaš ne silazi sa naslovne strane "Glasa Slavonije" odakle šalje srcedrapateljne poruke.
Gradska i županijska vlast malo-malo pohode Zenicu po instrukcije.

Srami se, Slavonijo.


registracija
12/12/10

Klarens, 30.04.11. 18:04

I jesu li lagali , majke ti !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika