08.05.2011. / 10:10

Autor: Hina

William i Kate posvojili pingvina

Britanski princ William i njegova supruga Kate usvojili su mladunče ugrožene vrste pingvina u zoološkom vrtu u Chesteru.

Princ William i Catherine od CambridgeaPrinc William i Catherine od CambridgeaBritanski princ William i njegova supruga Kate usvojili su mladunče ugrožene vrste pingvina u zoološkom vrtu u Chesteru.

Pingvinu je ime Acorn i ostat će u zoološkom vrtu zajedno s još 49 Humboltovih pingvina. "Nadamo se da će vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea uskoro posjetiti", rekao je glasnogovornik ZOO-a, koji je pingvina Williamu i Kate darovao kao vjenčani poklon.

Maleni je pingvin izabran glasovanjem ljubitelja zoološkog vrta u Chesteru, koji je javno zapitao koju da od 400 vrsta njegovih životinja pokloni budućem kraljevskom paru, a koju bi oni zauzvrat sponzorirali.

Izbor je pao na ugroženog Humboltova pingvina.

Vezane vijesti

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina je u UN-u službeno podnijela tužbu zbog britanske "militarizacije" u južnom Atlantiku, a glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je obje… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 08.05.11. 15:17

Mogli su i mene posvojiti.


registracija
11/1/10

fluid, 08.05.11. 18:06

Bez ove udarne vijesti,moj bi život danas zaista izgledao prazno.Hvala vam što to ne dozvoljavate i što nam uljepšavate dane takvim trivijalnostima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika