10.05.2011. / 11:19

Autor: Nacional.hr

Kriza srednjih godina: Schwarzenegger i Maria Shriver se razvode?

Glasnogovornik obitelji nije želio pojasniti tko će se brinuti o njihovoj zajedničkoj djeci, niti tko će naustiti zajednički dom u Brentwoodu

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Reuters)Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Reuters)Nakon 25 godina braka, Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver odlučili su živjeti odvojeno kako bi spasili svoju vezu, priopćio je njihov glasnogovornik.

"Ovo vrijeme je obilježila velika osobna i profesionalna tranzicija, za nas oboje. Nakon mnogo razmišljanja, diskusija i molitvi, ovu smo odluku donijeli zajedno", stoji u izjavi koju je novinarima poslao glasnogovornik.

Par je krajem travnja proslavio 25 godina braka, no niti jedno od njih na svojim profilima na društvenim mrežama tu obljetnicu nije posebno isticalo. Maria Shriver je tek zapisala da prolazi kroz teško razdoblje u životu te od svojih prijatelja zatražila savjete kako da ga proživi najbezbolnije.

Glasnogovornik obitelji nije želio pojasniti tko će se brinuti o njihovoj zajedničkoj djeci, niti tko će naustiti zajednički dom u Brentwoodu.

Vezane vijesti

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Kada su se devedesetih po Bugarskoj počeli šetati akcijski junaci poput Arnolda Schwarzennegera, Silvestera Stallonea, Brucea Willisa ili Jean… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika