11.05.2011. / 14:19

Autor: Hina , Nacional.hr

Al Kaida prijeti Zapadu: Boriti ćemo se dok vam ne uništimo živote

Vođa jemenskog krila Al Kaide pozvao je na nastavak rata nakon ubojstva Osame bin Ladena rekavši da "najgore tek dolazi", objavljeno je u srijedu na internetskim stranicama.

ReutersReutersVođa jemenskog krila Al Kaide pozvao je na nastavak rata nakon ubojstva Osame bin Ladena rekavši da "najgore tek dolazi", objavljeno je u srijedu na internetskim stranicama.

"Morat ćete se boriti generacijama, sve dok vam ne uništimo živote, ne unesemo nemir u svakodnevni život i ne osramotimo vas. Borbu između nas i vas nije vodio samo Osama", rekao je Naser al Vuhajši obraćajući se neprijateljima Al Kaide.

"Ono što dolazi je veće i gore, a ono s čim ćete se suočiti bit će još jače i bolnije", rekao je vođa Al Kaide na Arapskom poluotoku na (AQAP) islamističkoj internetskoj stranici As-Ansar.

AQAP je jedno od najagresivinijih regionalnih krila Al Kaide koje je izvelo brojne napade na američke i saudijske ciljeve.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 11.05.11. 14:53

I trebate se boriti jer manijaci koji vam uništavaju vaše zemlje su previše otišli daleko a sve zbog nafte,a stradavaju djeca i nemoćni,ovakav oblik teroriziranja arapskih zemalja je gori od 2 svj rata koji je trajao 6-7 godina,jer ovako se države nikad oporaviti nemogu i to namjerno od strane USA i ENGLESKE koji ih koridte za pokuse ,koji koloniziraju njihovo.
svaki čovjek sa zapada bi se trebao sramiti ako podržava borbu protiv muslimana ili bilo koje druge nacije,ali muslimana govorim zato jer nafta je kod njih a ne kod nas i što sada ih trebamo poubijati???
Bože pomozi tim narodima napaćenima i toj DJECI.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika