22.05.2011. / 19:40

Autor: Totalsport

Tommy Haas: S kim ne bih volio trenirati? S Ivom Karlovićem

Roger Federer mu je izbor kada bi pričao o pozitivnim promjenama u svijetu, s Patrickom Rafterom bi otišao na filmski festival u Cannes, najradije bi intervjuirao Steffi Graf, s Marijom Šarapovom bi igrao mješovite parove, dok bi bar najradije otvorio s Johnom McEnroeom

Tommy HaasTommy HaasTommy Haas, 33-godišnji naturalizirani američki tenisač, vraća se pojedinačnom tenisu na aktualnom drugom Grand Slam turniru godine, pariškom Roland Garrosu.

Prije devet godina je Haas bio drugorangirani tenisač svijeta, a pojedinačnom tenisu se vraća nakon 14-mjesečne pauze. U tom periodu je imao ozljedu ramena i kuka.

Rođeni Nijemac je za službenu internet-stranicu Roland Garrosa obavio kratki razgovor pod nazivom "izaberi tenisača", gdje je na razna pitanja odgovarao samo s imenom nekog od igrača.

Tako je na pitanje s kime nikako ne bi volio trenirati odgovorio: Ivo Karlović.

Andrea Agassija je Haas izabrao na pitanje s kime bi popio bocu vina i otišao u Las Vegas. Roger Federer mu je izbor kada bi pričao o pozitivnim promjenama u svijetu, s Patrickom Rafterom bi otišao na filmski festival u Cannes, najradije bi intervjuirao Steffi Graf, s Marijom Šarapovom bi igrao mješovite parove, dok bi bar najradije otvorio s Johnom McEnroeom.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

registracija
17/8/06

jocika022, 23.05.11. 15:36

a kod Novaka bi uzeo casove tenisa ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika