27.05.2011. / 17:03

Autor: Hina

Unicredit zamrznuo 3 milijardi eura libijske imovine

Gotovo tri milijarde eura libijske imovine zamrznuto je samo na računima talijanske banke Unicredit, piše u petak poslovni list "Il Sole 24 ore" o sankcijama protiv režima pukovnika Moamera Gadafija koji ratuje protiv pobunjenika i odbija otići s vlasti.

Unicredit banka zamrznula je libijsku imovinuUnicredit banka zamrznula je libijsku imovinuGotovo tri milijarde eura libijske imovine zamrznuto je samo na računima talijanske banke Unicredit, piše u petak poslovni list "Il Sole 24 ore" o sankcijama protiv režima pukovnika Moamera Gadafija koji ratuje protiv pobunjenika i odbija otići s vlasti.

"Osim 7,6 posto koje u Unicreditu drže Središnja libijska banka i Libijska inozemna banka (LFB) ... blokirano je još oko 3 milijarde eura na računima Unicredita", piše list.

Primjenom UN-ovih sankcija i mjera koje je Europska unija nametnula protiv režima pukovnika Gadafija ukupno je blokirano 170 milijardi eura libijske imovine u dionicima i na računima, piše talijanski list.

Dodaje da će "dividende, kamate po bankovnim računima i obveze ostati blokirane do ukidanja sankcija".

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika