02.06.2011. / 15:26

Autor: Totalsport

Roland Garros, legende: Poraz para Majoli / Martinez

Majoli je, podsjetimo, osvojila stoto izdanje Roland Garrosa igrano 1997. godine. S 6-4, 6-2 bila je tada bolje od Martine Hingis

Iva MajoliIva MajoliMartina Navratilova (SAD) i Jana Novotna (Češka) plasirale su se u ženski finale parova teniskih legendi na Roland Garrosu nakon što su stigle i do druge pobjede u skupini A. Ovaj puta ta je kombinacija bila bolja od Hrvatice Ive Majoli i Španjolke Cocnhite Martinez.

Navratilova i Novotna, koje brane naslov osvojen lani na pariškoj zemlji, još su u srijedu s 6-2, 6-3 bile bolje od Magdalene i Malejeve, a novi su trijumf ostvarile u četvrtak protiv Majoli i Martinez koje su tako ostale bez šanse za finale. Završilo je 7-5, 6-1.

Majoli je, podsjetimo, osvojila stoto izdanje Roland Garrosa igrano 1997. godine. S 6-4, 6-2 bila je tada bolje od Martine Hingis. Tri godine kasnije Martinez je igrala svoj jedini finale drugog Grand Slam teniskog turnira sezone.

Odigrani meč bio im je prvi u skupini.

Turnir parova-legendi u Roland Garrosu igra se kroz dvije skupine s tri para u svakoj. Drugi par finalistica bit će poznat nakon što se odigraju mečevi u skupini B.

Roland Garros, turnir ženskih parova-legendi:

Skupina A

Navratilova / Novotna - Majoli / Martinez 7-5, 6-1

Vezane vijesti

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Srbin Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, prvi puta u karijeri ostvario je plasman u finale Roland Garrosa. U polufinalu je pobijedio Švicarca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika