06.06.2011. / 17:33

Autor: Hina

"Pomrčina" zasjala na "2011 MTV Movie Awards"

Treću godinu zaredom vampirska drama iz serijala "Sumrak saga" proglašena je najboljim filmom godine na svečanoj dodjeli "2011 MTV Movie Awards", održanoj u Gibson amfiteatru u Los Angelesu.

Taylor Lautner, Robert Pattinson i Kristen Stewart (Reuters)Taylor Lautner, Robert Pattinson i Kristen Stewart (Reuters)Treću godinu zaredom vampirska drama iz serijala "Sumrak saga" proglašena je najboljim filmom godine na svečanoj dodjeli "2011 MTV Movie Awards", održanoj u Gibson amfiteatru u Los Angelesu.

S ukupno osam nominacija, treći dio te popularne vampirske romanse "Sumrak saga: Pomrčina" odnio je pet nagrada. Uz onu na najbolji film, u svojevrsnoj reprizi prošlogodišnje dodjele, glavni glumci Robert Pattinson i Kristen Stewart nagrađeni su za najbolju mušku i žensku ulogu. Dodijeljena im je i nagrada za najbolji poljubac, a Robert Pattison odnio je i nagradu za najbolju filmsku tučnjavu.

Dobitnike ove neformalne filmske nagrade, čiji je pravi smisao promidžba gledanja vrijednih filmova usmjerena na MTV-jevu mladu publiku, određuju obožavatelji online glasovanjem.

Među dobitnicima su i Chloe Grace Moretz ("Kick-Ass") za najbolju zvijezdu u usponu, za najbolju komičnu izvedbu nagrađena je Emma Stone ("Easy A"), za najbolju filmsku repliku Alexys Nycole Sanches za "I wanted to get chocolate wasted" iz filma "Grown Ups", za najstrašniju izvedbu Ellen Page ("Inception"), za najboljeg negativca Tom Felton ("Harry Potter i darovi smrti - 1. dio"), te za najbolji filmski trenutak koji vas je ostavio bez teksta Justin Bieber ("Justin Bieber: Never Say Never").

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika