14.06.2011. / 12:03

Autor: Hina

Gullitu zbog noćnog života prijeti otkaz u Tereku

"Gullit zasad nije opravdao naše želje i ulaganja, a ukoliko se nešto vrlo brzo ne promijeni u pristupu, morat ćemo djelovati u skladu s našim pravima", kazao je Kadirov

Ruud GullitRuud GullitTreneru ruskoga prvoligaša Tereka iz Groznog Ruudu Gullitu prijeti otkaz jer više vremena provodi u barovima i diskotekama negoli u treniranju momčadi, tvrde ruski mediji.

Bivši najbolji nogometaš svijeta prihvatio je prije deset mjeseci trenerski posao u Tereku, ali mu ne ide sjajno, pa je uprava zaprijetila otkazom ako u utorak ne pobijedi kod Amkara iz Perma. Gullita je ošto upozorio i predsjednik Čečenije, ujedno i predsjednik kluba, Ramzan Kadirov, dok Nizozemac gotovo svaku večer obilazi barove i diskoteke u Groznom.

"Gullit zasad nije opravdao naše želje i ulaganja, a ukoliko se nešto vrlo brzo ne promijeni u pristupu, morat ćemo djelovati u skladu s našim pravima", kazao je Kadirov.

Terek je tek 14. od ukupno 16 klubova Ruske lige, a kada je Nizozemac potpisao 18-mjesečni ugovor kao cilj je postavljen plasman u Europu, no prošlo prvenstvo su bili 12. i jedva su izbjegli ispadanje.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika