16.06.2011. / 12:56

Autor: Totalsport

Ivanišević: Cijeli sam Wimbledon 2001. odigrao samo s dvije majice

- Iz redova mog tadašnjeg sponzora Tacchinija mislili su da ću izgubiti u prvom kolu, pa su mi poslali dvije majice

Goran Ivanišević Goran Ivanišević Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević (39) prisjetio se osvajanja naslova u Wimbledonu prije deset godina gostujući u programu BBC-ovog Radija 5.

Tako je Goran između ostalog povjerio da mu je u nedostatku povjerenja njegov tadašnji sponzor Sergio Tacchini poslao tek minimalnu količinu opreme.

- Iz redova mog tadašnjeg sponzora Tacchinija mislili su da ću izgubiti u prvom kolu, pa su mi poslali dvije majice. A moji drugi sponzori za rekete poslali su mi samo tri reketa jer sam ih često lomio. A tada ih nisam ni stigao toliko lomiti jer sam ispadao uglavnom u prvim kolima - rekao je prisjećajući se Ivanišević, izazvavši smijeh u studiju.

- Prao sam te dvije majice nakon svakog meča. Igrao sam cijeli turnir u istim majicama i istim čarapama. Kasnije su mi poslali cijelu torbu s majicama, ali sam ju vratio i rekao da ju ne trebam - dodao je igrač koji je do danas ostao jedini tenisač kojem je uspjelo do naslova u All England Clubu doći s pozivnicom organizatora.

Na kraju je Goran objasnio i što je učinio s majicama u kojima je došao do najvećeg uspjeha u karijeru.

- Jednu još uvijek imam kod kuće.

Na pitanje voditelja Jonathana Overenda gdje je druga majica, Goran je rekao:

- Ne znam. Mislim da sam ju bacio negdje.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika