20.06.2011. / 08:01

Autor: Hina

Video: Winehouse nakon blamaže u Beogradu otkazala turneju

Njezin se menadžment u priopćenju ispričao fanovima, naglasivši da ona u ovakvom stanju ne može dati sve od sebe na koncertima i da je povratak kući najbolja odluka

ArhivaArhivaSlavna engleska pop pjevačica Amy Winehouse, čija je darovitost teško narušena ovisnošću o alkoholu i drogama, otkazala je dio svoje europske turneje nakon skandaloznog koncerta u Beogradu u subotu.

Winehouse (27) je u Beogradu imala velikih problema s održavanjem ravnoteže, pjevanjem vlastitih stihova i na trenutke je izgledala posve izgubljeno. Publika je vidjevši da pjevačica ne zna za sebe sve glasnije negodovala, a naposlijetku je i burnim zvižducima ispratila s pozornice.

Winhouse je večeras trebala nastupiti u Istanbulu, a prekosutra u Ateni, ali su nakon beogradske blamaže ti koncerti otkazani. Sljedeći nastup po rasporedu bi trebala imati u srpnju u Španjolskoj.

Njezin se menadžment u priopćenju ispričao fanovima, naglasivši da ona u ovakvom stanju ne može dati sve od sebe na koncertima i da je povratak kući najbolja odluka.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 20.06.11. 09:49

Još bolja odluka uz tu njihovu najbolju je vratiti novac i ponoviti beogradski koncert besplatno. Nakon ovoga, samo notorna budala bi je išla gledati i slušati i još da mora platiti.


registracija
8/7/10

Maroje, 20.06.11. 10:26

Dobra predstavnica engleza.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika