20.06.2011. / 11:41

Autor: Totalsport

Tipsarević: Idem na ultrazvuk, sumnjam u Wimbledon

U 1. kolu Wimbledona Tipsarević, inače 23. nositelj, bi trebao igrati protiv hrvatskog tenisača Ive Karlovića, no ova ozljeda stavlja veliki upitnik na taj meč

Janko Tipsarević Janko Tipsarević U subotu je srpski tenisač Janko Tipsarević igrao peti finale nekog ATP turnira. I nakon tog meča, finala u Eastbourneu, i dalje čeka premijerni naslov u karijeri.

Zbog ozljede prepona lijeve noge Tipsarević je predao meč u, praktički, posljednjem gemu susreta. Naime, u tom trenutku je Seppi vodio 7-6(5), 3-6, 5-3, a Srbin je uz vidno šepanje došao do mreže i pružio ruku Talijanu i prije posljednjeg poena.

Kod 4-3 u trećem setu se Tipsarević poskliznuo i ozlijedio.

- Tada, kada sam se poskliznuo, došao sam do suca i pitao ga što je sve potrebno da prekine meč - rekao je Tipsarević, koji je ranije tražio prekid meča jer se, po njegovom mišljenju, nije dobro vidjelo na terenu.

- Znam da se ovdje na Otoku mečevi igraju do kasno, ali to je slučaj kada je vrijeme sunčano. Sada je bilo oblačno, za mene je vidljivost stvarno bila slaba, te se meč morao prekinuti prije kraja. Ali, sudac je samo ponavljao da se sve super vidi.

U 1. kolu Wimbledona Tipsarević, inače 23. nositelj, bi trebao igrati protiv hrvatskog tenisača Ive Karlovića, no ova ozljeda stavlja veliki upitnik na taj meč.

- Ne izgleda dobro i sumnjam u nastup u Wimbledonu. Idem na ultrazvuk, pa ću vidjeti - završio je Tipsarević.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika