22.06.2011. / 21:11

Autor: Nacional.hr

Dobre vijesti: George Clooney je ponovno slobodan

Pedestogodišnji glumac i 32-godišnja talijanska manekenka zajedno su bili dvije godine, a glasine o njihovom razlazu pojavile su se prošlog mjeseca

George Clooney i Elisabetta CanalisGeorge Clooney i Elisabetta CanalisObožavateljice Georgea Clooneya diljem svijeta napokon mogu odahnuti. Najpoželjniji neženja među hollywoodskim glumcima ponovno je sam.

Iako je do prije nekoliko tjedana sve izgledalo kao da će se Clooney i njegova Elisabetta Canalis odlučiti prošetati pred oltar, službeno priopćenje sada već bivšeg para potvrdilo da je nije sve baš onako kako izgleda.

"Više nismo zajedno. Trenutno nam je teško i cijela je stvar veoma osobna i nadamo se da ćete poštivati našu privatnost", stoji u priopćenju koje je odaslano američkim medijim.

Pedestogodišnji glumac i 32-godišnja talijanska manekenka zajedno su bili dvije godine, a glasine o njihovom razlazu pojavile su se prošlog mjeseca.

Iako je Clooney u nekoliko navrata isticao kako se može zamisliti uz Elisabetu pred oltarom, čini se kako će ovaj tvrdokorni neženja ipak još malo "biti na tržištu".

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

registracija
20/6/11

AntePorkas, 22.06.11. 22:27

E, jebiga, sad će mi preotet sve komade...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika