02.07.2011. / 12:48

Autor: Totalsport

Nadal: Žao mi je Murrayja

Žao mi je Andyja. Mislim da je i on zaslužio biti u finalu. Sigurno mu je teško pao današnji poraz - kazao je Nadal

Rafael NadalRafael NadalPrvi tenisač svijeta Rafael Nadal lovit će u nedjelju protiv Novaka Đokovića svoju 11. krunu na Grand Slam turnirima. Španjolac je u petak nastavio svoj pobjednički niz na Wimbledonu.

Nadal je u polufinalu izbacio domaćeg junaka Andyja Murrayja (5-7, 6-2, 6-2, 6-4) koji je pokušao postati prvi Britanac s naslovom na jednom Grand Slam turniru nakon 75 godina. No, na takvo će što morati pričekati barem još neko vrijeme.

- Žao mi je Andyja. Mislim da je i on zaslužio biti u finalu. Sigurno mu je teško pao današnji poraz - kazao je Nadal nakon meča u kojem je došao do 20. uzastopne pobjede u All England Clubu.

U nedjelju će, pak, protiv Đokovića pokušati doći do trećeg uzastopnog naslova na londonskoj travi.

- Protiv Novaka je uvijek teško igrati. Cijele ove sezone igra sjajno. Izgubio je samo jedan meč ove godine, a mene je pobijedio već četiri puta u tom razdoblju. No, mislim da i ja igram dobro i pokušat ću izvući najbolje iz sebe, kao i uvijek - dodao je Nadal koji će u ponedjeljak, neovisno o tome kako će završiti nedjeljni finale, predati prvo mjesto na ATP-ovoj ljestvici upravo Đokoviću.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika