05.07.2011. / 14:54

Autor: Totalsport

WTA Budimpešta: Martić poražena od Vögele

U turniru je i dalje Ajla Tomljanović, koja će u dvoboju drugog kola igrati protiv sedmopostavljene Rumunjke Irina-Camelije Begu

Petra MartićPetra MartićŠvicarska 21-godišnja tenisačica Stefanie Vögele pokazala se preteškom preprekom za Petru Martić u prvom kolu budimpeštanskog WTA turnira.

Slavila je 139. igračica svijeta protiv godinu dana mlađe i za 40 pozicija boljeplasirane Hrvatice 7-5, 7-5 oduzimajući joj servise u ključnim trenucima meča. Uspjelo joj je to, po drugi put u svakom od setova, napraviti u obadvama 11. gemovima, nakon čega je odservirala za dobitak obaju setova. Prethodno je, u desetom gemu drugog seta, Martić propustila dvije set-lopte na suparničin servis.

Švicarki je to druga pobjeda nad Martić. Slavila je prije dvije godine u Pragu, tada u trima setovima.

Turnir se u glavnome mađarskom gradu igra na zemljanoj podlozi uz nagradni fond od 220.000$. U turniru je i dalje Ajla Tomljanović, koja će u dvoboju drugog kola igrati protiv sedmopostavljene Rumunjke Irina-Camelije Begu.

WTA Budimpešta, 1. kolo:
Vögele - Martić 7-5, 7-5

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika