07.07.2011. / 12:00

Autor: Totalsport

Robbie Fowler karijeru nastavlja na Tajlandu

Uvjeren sam da će se tajlandski nogomet poboljšati sada kada je sjajan igrač poput njega pristao doći u naše redove - rekao je menadžer kluba Ronnarit Suewaja

Robbie FowlerRobbie FowlerBivši nogometaš Liverpoola i engleske reprezentacije Robbie Fowler (36) karijeru će nastaviti u tajlandskom prvoligašu Muang Thong Unitedu, potvrdili su iz kluba.

- Pristao je igrati u Muang Thong Unitedu. Uvjeren sam da će se tajlandski nogomet poboljšati sada kada je sjajan igrač poput njega pristao doći u naše redove - rekao je menadžer kluba Ronnarit Suewaja.

Očekuje se da bi Fowler na Tajland trebao stići u petak kada će obaviti liječnički pregled.

- Ugovor je već potpisan. Trebamo samo poraditi na nekoliko detalja - dodao je Suewaja, koji je odbio otkriti detalje dogovorene suradnje.

Fowler će tako postati najugledniji igrač tajlandske Premierlige u kojoj od ostalih stranih "zvijezda" igraju Christian Kouakou (Obala Bjelokosti), Ney Fabiano (Brazil) i Kazuto Kushida (Japan).

Fowler je u osam godina provedenih u Liverpoolu između 1993. i 2001. godine postigao 183 gola, a za englesku reprezentaciju skupio je 26 nastupa. Izuzev Liverpoola, branio je još boje Leedsa, Manchester Cityja, Cardiffa, Blackburna, North Queensland Furyja i Perth Gloryja.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika