08.07.2011. / 12:14

Autor: Totalsport

ATP Newport: Ivo Karlović u polufinalu parova

Karlović i Moser su u četvrtfinalu savladali australsku kombinaciju Fisher/Kerr sa 7-6 (3), 4-6, 10-4, a u polufinalu ih očekuje dvoboj protiv mlade australsko-američke kombinacije Ebden/Harrison

Ivo Karlović Ivo Karlović Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale ATP turnira u Newportu u igri parova sa svojim partnerom Nijemcem Frankom Moserom.

Karlović i Moser su u četvrtfinalu savladali australsku kombinaciju Fisher/Kerr sa 7-6 (3), 4-6, 10-4, a u polufinalu ih očekuje dvoboj protiv mlade australsko-američke kombinacije Ebden/Harrison.

Karlović i Moser su na početku prvog seta dobili tri break-prilike koje nisu uspjeli realizirati i do kraja meča više se nisu našli u toj situaciji. Jedini break u meču dogodio se u drugom setu na servisu hrvatsko-njemačke kombinacije. U super tie breaku trećeg seta vidjeli smo čak devet izgubljenih poena nakon početnog udarca od 14 odigranih, što nije bilo za očekivati s obzirom da smo kroz cijeli susret imali vrlo mali broj dobivenih poena protiv servisa.

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika