11.07.2011. / 17:19

Autor: Nacional.hr

'Američka vojska zbog NLO-a izgubila kontrolu nad nuklearnim projektilima'

Bliski susret se dogodio u listopadu prošle godine u vojnoj bazi F.E.Warren Air Force u Wyomingu kada je vojska izgubila kontakt sa 50 nuklearnih projektila. Jedan od svjedoka je izjavio da im se nikada nije dogodilo da su izgubili kontrolu nad tolikim velikim brojem nuklearnih projektila

IlustracijaIlustracijaU Washingtonu je u rujnu šest bivših pripadnika američkih zrakoplovnih snaga, i jedan bivši vojnik, istupilo u javnost sa tvrdnjom da su za vrijeme Hladnog rata bili uključeni u slučaj pojave NLO-a u blizini vojne baze gdje američka vojska drži nuklearno oružje, a sad su se pojavili i novi svjedoci sa sličnim tvrdnjama, prenosi Aol.

Ufolog Robert Hastings organizirao je novinsku konferenciju na kojoj je sedmero bivših pripadnika američke vojske pričalo o svojim susretima sa NLO-ima za vrijeme Hladnog rata, a sada su se javila još tri svjedoka sa sličnim iskustvima novijeg datuma. Bliski susret se dogodio u listopadu prošle godine u vojnoj bazi F.E.Warren Air Force u Wyomingu kada je vojska izgubila 'kontakt' sa 50 nuklearnih projektila. Jedan od svjedoka je izjavio da im se nikada nije dogodilo da su izgubili kontrolu nad tolikim velikim brojem nuklearnih projektila.

Prema izjavama trojice anonimnih očevidaca, zaposlenika vojske, ovaj incident se poklopio sa pojavom velikog NLO-a u obliku cigarete koji se nadvio nad područje gdje su se nalazili projektili. Iako iz zrakoplovstva tvrde da su kontrolu nad projektilima izgubili na kratki period od 'samo' sat vremena, Hastings tvrdi da on ima informaciju da je veza sa projektilima prekinuta na čak 26 sati.

Ovo nije prvi puta da je u blizini ove baze viđen NLO jer je još 1965. nekoliko očevidaca potvrdilo da se na nebu u blizini njihove baze pojavljuju NLO-i, uključujući i veliki ovalni objekt bijele boje, a dvije godine kasnije ponovno je došlo do bliskog susreta sa NLO-ima kada je sustav za kontrolu projektila također zakazao. U svim ovim slučajevima, svjedocima su nadređeni dali zapovijed da šute o ovim neobičnim događajima.

Vezane vijesti

Nuklearno oružje - ustavna kategorija

Nuklearno oružje - ustavna kategorija

Sjeverna je Koreja izmijenila ustav kako bi se u tom najvišem državnom dokumentu proglasila nuklearnom silom, što komplicira napore međunarodne… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 11.07.11. 21:37

Baš ćudno ! A kod nas premijerka izgubila kontakt s mozgom prije dvije godine, pa ipak ne pišete o tome !


registracija
2/6/11

stereo, 12.07.11. 14:38

Izgubila je ona kontrolu i nad projektilom, tu je kvaka !!??


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika