12.07.2011. / 09:37

Autor: Hina

Alžir opovrgava glasine o krijumčarenju oružja

Glasine o cirkulaciji velike količine oružja na alžirskim granicama zbog sukoba u Libiji su pretjerane, ocijenio je alžirski ministar unutarnjih poslova Daho Uld Kablia.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaGlasine o cirkulaciji velike količine oružja na alžirskim granicama zbog sukoba u Libiji su pretjerane, ocijenio je alžirski ministar unutarnjih poslova Daho Uld Kablia.

"Mislim da su glasine o oružju koje cirkulira u velikoj količini, a zbog libijske krize, malo pretjerane", izjavio je ministar novinarima u okviru sastanka Alžira i Malija o granicama.

Početkom lipnja alžirski ministar zadužen za magrebske i afričke poslove Abdelkader Mesahel kazao je da se oružje pristiglo iz Libije koristi i za atentate u Alžiru.

"Naše su granice osigurane i postoji vrlo malo izgleda da se oružje može unijeti u našu zemlju", dodao je Uld Kablia čije riječi prenosi novinska agencija APS.

Vezane vijesti

Toulouse ne želi pokopati Meraha

Toulouse ne želi pokopati Meraha

Gradsko poglavarstvo Toulousea u četvrtak je objavilo da se pogreb sedmerostrukog ubojice Mohameda Meraha, koji se trebao održati poslije podne,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika