12.07.2011. / 11:58

Autor: Totalsport

ATP Båstad: Veić u glavnom turniru

Lošinjanin je u trećem kvalifikacijskom kolu pobijedio 217. igrača ATP-ove ljestvice, Španjolca Javiera Martija, sa 6-4, 6-4

Antonio Veić Antonio Veić Hrvatski tenisač Antonio Veić uspješno je okončao kvalifikacije na ATP turniru koji se ovaj tjedan igra na zemljanoj podlozi u švedskom Båstadu (nagradni fond 450.000 eura).

Lošinjanin je u trećem kvalifikacijskom kolu pobijedio 217. igrača ATP-ove ljestvice, Španjolca Javiera Martija, sa 6-4, 6-4. Veić je u oba seta napravio po dva breaka, a sam je po jednom gubio svoj servis.

Završio je tako kvalifikacije bez izgubljenog seta, nakon što je u prva dva kola bio bolji od dvojice domaćih predstavnika, Jespera Brunströma i Freda Simonssona.

Veiću, 196. igraču svijeta, to je prvi veći rezultat nakon što je prošao kvalifikacije, a nakon toga i dva kola u glavnom turniru na ovogodišnjem Roland Garrosu.

ATP Båstad, kvalifikacije, 3. kolo:

Veić (4) - Marti (5) 6-4, 6-4

Vezane vijesti

Veić ispao u 1. kolu

Veić ispao u 1. kolu

Antonio Veić prvi je od hrvatskih tenisača/ica izašao na terene ovogodišnjeg izdanja Roland Garrosa. I za njega je bilo kobno već 1. kolo. Bolji od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika