22.07.2011. / 09:22

Autor: Hina , Nacional.hr

Hadžić zrakoplovom vlade Srbije poletio za Nizozemsku

Hadžićevi odvjetnici u međuvremenu su potpisali dokument u kojem se i oni odriču prva na žalbu na Hadžićevo izručenje Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju

Screenshot: RTSScreenshot: RTS

Oko 12 sati i 15 minuta Goran Hadžić je zrakoplovom vlade Srbije odletio za Nizozemsku. Hadžić je na aerodrom došao iz Novog Sada gdje je posjetio majku.

Na putu za Haag

Kolona vozila u kojoj se prema pretpostavkama nalazi donedavno posljednji haaški bjegunac Goran Hadžić napustila je jutros zgradu Posebnog suda za ratne zločine u Beogradu, javljaju tamošnji mediji.

Kolona je stigla u Novi Sad, gdje će Hadžić posjetiti teško bolesnu majku, a onda bi prema ranijim najavama trebao biti prebačen u Haag, javljaju beogradski mediji.

Kako javlja agencija Beta, Hadžića su jutros oko osam sati posjetile ljubavnica i izvanbračna kćer i napustile zgradu Suda dvadesetak minuta kasnije. Nedugo nakon toga zgradu je napustila kolona blindiranih vozila uz jake mjere osiguranja.

Detalji o uhićenju Gorana Hadžića

Hadžićevi odvjetnici u međuvremenu su potpisali dokument u kojem se i oni odriču prva na žalbu na Hadžićevo izručenje Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju. Hadžić je takav dokument potpisao još u četvrtak.

Vezane vijesti

Šešelj odbio sudjelovati u postupku u Haagu

Šešelj odbio sudjelovati u postupku u Haagu

Raspravno vijeće odgodilo je suđenje do ponedjeljka, a predsjedavajući sudac naglasio je kako je to Šešelju "posljednja šansa" da "preispita svoje… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 22.07.11. 11:26

ovakve predstave su jos jedino u cirkusu-kolona vozila, posjet bolesnoj majci. Njega posjetila ljubavnica i vanbracna kci-pa kakva li je ta ljubavnica kad je njemu bila ljubavnica?????
Pa kod nas je sve moguce, cak i da ovakva osoba dobije publicitet.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika